5 Στιγμές του Avril Lavigne που πιθανώς έχετε ξεχάσει

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, αλλά είναι 15 χρόνια από τότε που η Avril Lavigne κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ Let Go, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών “Sk8ter Boi”, “Complicated” και “I’m With You”. Για να γιορτάσουμε έναν από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες όλων των εποχών, μεταβιβάσαμε τα αρχεία και βρήκαμε κάποιες φωτογραφίες του Avril που είναι σχεδόν πάρα πολύ καλές για να είναι αλήθεια …

1. Όταν συναντήθηκε με τους Kardashians / Jenners …

Η Kylie Jenner ήταν στην πραγματικότητα ένα μοντέλο πριν από την Kendall και τακτικά περπατούσε στο διάδρομο για τη γραμμή ιματισμού της Avril “Abbey Dawn”. Φυσικά ολόκληρη η οικογένεια κατέβηκε να μας παρακολουθήσει και μας ευλόγησε με αυτή την απίθανη ομαδική βολή.

2. Όταν φόρεσε αυτό …

Ήταν ίσως τόσο ζηλιάρης για αυτό το ντύσιμο το 2003.

3. Και αυτό …

Camo παντελόνια, μια κιθάρα που καλύπτεται σε επιταγές και κρανία και διάβολο κέρατα; Μόνο ένα κανονικό σκηνικό για την Avril το 2005.

4. Όταν πήγε σε μια εκπομπή Chanel …

Το 2006, η Avril άλλαξε το Converse για τα τακούνια της Chanel και καθόρισε την πρώτη γραμμή στο show SS06 Haute Couture της ετικέτας.

5. Όταν ο Justin Timberlake ήταν ο μεγαλύτερος οπαδός της …

Μετά τον Justin Timberlake ομολόγησε ότι ο Avril ήταν ο νέος του αγαπημένος καλλιτέχνης σε μια ξεκαρδιστική συνέντευξη στο MTV, το ζευγάρι έθεσε για μια φωτογραφία σε ένα πάρτι περιοδικών Teen People το 2002.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Regenre Moda
Regenre Moda
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ