Γνωρίστε τη Lily Jean, την κοπέλα καμπάνιας SS17 της Topshop

Gigi Hadid, Karlie Kloss, Cara Delevingne … Οι αποφοίτοι της καμπάνιας της Topshop έχουν συμπεριλάβει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο μοντελοποίησης, αλλά για SS17, έχουμε πάει για ένα εντελώς νέο, άγνωστο κορίτσι … Πες γεια στο φρέσκο ​​πρόσωπο του Tophsop, Lily Ο Jean Harvey, ο 17χρονος φοιτητής από μια μικρή πόλη στην αγγλική ύπαιθρο, που ανατρέπουμε ως το επόμενο μεγάλο πράγμα στη μοντελοποίηση. Θέλετε να την γνωρίσετε; Διαβάστε παρακάτω, καθώς συζητάμε τα πάντα, από την ποίηση μέχρι το Snapchat – καθώς επίσης και το πώς αισθάνθηκε να λαμβάνει τα νέα που αλλάζουν τη ζωή …

Πώς μάθατε για πρώτη φορά ότι επρόκειτο να γίνει καμπάνια κορίτσι;

Η μαμά μου πήρε την κλήση, αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω γιατί ήμουν στο σχολείο. Όταν μου είπε, δεν μπορούσα να το πιστέψω! Ήταν τόσο σουρεαλιστικό. Είναι τρελός που νομίζω ότι είμαι γκονγκ σε μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες παντού … οι φίλοι μου πιστεύουν ότι είναι απίστευτα δροσερό.

Ποιες είναι οι πρώτες σας αναμνήσεις από το Topshop;

Το πρώτο πράγμα που ανήκε από την Topshop ήταν ένα φόρεμα όταν ήμουν περίπου 11. Ήμουν πολύ σύντομος, οπότε έπρεπε να είναι από την σειρά Petite. Ήταν κόκκινο, λευκό και μπλε ριγέ, απλά ένα φόρεμα φανέλας. Το άρεσε τόσο πολύ.

Τι σας αρέσει στο σχολείο;

Μου αρέσει να μαθαίνω, το αγαπημένο μου πράγμα είναι ίσως η Αγγλική Λογοτεχνία. Σήμερα μελετάμε την ποίηση του Keats, την οποία όλοι οι φίλοι μου θεωρούν εντελώς βαρετό, αλλά το λατρεύω. Είναι τόσο ρομαντικό και καταπληκτικό … όπως “όλα είναι τόσο όμορφα”, “η ζωή είναι τόσο εύθραυστη”. Υποθέτω ότι είμαι λίγο ρομαντικός έτσι.

Ποιες γυναίκες σας εμπνέουν;

Michelle Obama – αυτή είναι μια τόσο μεγάλη γυναίκα και ήταν μια πραγματικά καλή Πρώτη Κυρία. Φέρνοντας όλες τις πρωτοβουλίες υγιεινής διατροφής, είναι μια καλή μητέρα … είχε μια πολύ δυνατή φωνή. Και η Lana Del Rey, νομίζω ότι είναι δροσερή.

Πώς θα σας περιγράψει ο καλύτερος φίλος σας;

Στάδιο, με ωραίο τρόπο! Είμαι λίγο επιφυλακτικός και αποσπασμένος για να ξεκινήσω, αλλά από τη στιγμή που γνωρίζω κάποιον είμαι αρκετά δυνατός. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που είναι άμεσα σίγουροι γύρω από τους ανθρώπους είναι κάπως τρομακτικοί …

Τι αγαπάς το καλοκαίρι;

Λατρεύω τις φράουλες. Φράουλες και κρέμα. Μου αρέσει να περπατάω στην ύπαιθρο, βλέποντας όλα τα αγριολούλουδα και τις μέλισσες και τις πεταλούδες. Αγαπώ απλώς ότι το καλοκαίρι είναι τόσο χαλαρό και χαλαρό, δεν χρειάζεται να καταβάλλετε τίποτα για τίποτα.

Ποια μουσική σας αρέσει;

Μου αρέσει πολύ η West Coast hip-hop και rap. άνθρωποι όπως το A $ AP Rocky, ο Fetty Wap και ο Travis Scott. Αγαπώ πόσο επιδεξιό είναι με τα μεγάλα αυτοκίνητα και τα κοσμήματα και τα πράγματα .. είναι απλά φοβερό.

Τι παίρνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο τηλέφωνό σας;

Πιθανώς Snapchat. Το χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον για να μιλήσω στους φίλους μου και να στείλω ο ένας τον άλλο ανόητο βίντεο. Το κομμάτι «Εξερευνήστε τα ιστορίες» είναι επίσης καλό – Λατρεύω τα καθημερινά ωροσκόπια του περιοδικού του περιοδικού.

Regenre Moda
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Αφήστε μια απάντηση


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
cards
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων μας.
Περισσότερα