Μια προεπισκόπηση Sneak του J.K. Η τελευταία έκδοση του Rowling

Potterhead; Τότε δεν θα θέλετε να χάσετε τον J.K. Η τελευταία έκδοση του Rowling, η οποία κυκλοφορεί σήμερα. ένα ολοκαίνουργιο και πρωτότυπο φανταστικά κτήνη και πού να τα βρείτε στο audiobook! Ενώ η επώνυμη κινηματογραφική ταινία του 2016 ακολούθησε τις περιπέτειες του Newt Scamander (που παίζεται από τον Eddie Redmayne), το audiobook βασίζεται σε βιβλίο της βιβλιοθήκης του Hogwarts που γράφτηκε από τον Scamander και πρωτοεμφανίστηκε στα μυθιστορήματα του Harry Potter ως ένα από τα σχολικά βιβλία του Harry. Ενθουσιασμένος? Έχουμε τρεις ειδικές προεπισκοπήσεις του ηχητικού βιβλίου που όλοι αφηγήθηκαν από τον Eddie Redmayne για σας, τις οποίες μπορείτε να ακούσετε εδώ εδώ …

Ένα μέρος των εσόδων από αυτό το audiobook θα μεταφερθεί σε Comic Relief και J.K. Η διεθνής φιλανθρωπική οργάνωση Lumos του Rowling.

Regenre Moda
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Αφήστε μια απάντηση


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
cards
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων μας.
Περισσότερα